Accés al contingut Accés al menú de la secció

Actualitat

Actualitat Dissabte, 23 de juliol de 2016

 
 • Ciutadania. “L’eradicació de l’hepatitis C és possible. Decideix bé què comparteixes” (21.07.2016)
  El proper 28 de juliol se celebra el Dia Mundial de l’Hepatitis, establert per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), amb l’objectiu d’informar i conscienciar la població sobre la prevenció, diagnòstic i tractament de la malaltia. Segons dades de l’OMS, cada any 400 milions de persones conviuen amb l’Hepatitis B o C i 1,4 milions de persones al món moren per hepatitis viral.El proper 28 de juliol se celebra el Dia Mundial de l’Hepatitis, establert per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), amb l’objectiu d’informar i conscienciar la població sobre la prevenció, diagnòstic i tractament de la malaltia. Segons dades de l’OMS, cada any 400 milions de persones conviuen amb l’Hepatitis B o C i 1,4 milions de persones al món moren per hepatitis viral.
 • Ciutadania. 21 de Juliol, convocatòria pel Memorial Internacional en homenatge a les persones mortes a causa de les drogues (20.07.2016)
  CATNPUD organitza una concentració a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, de 17h a 19h. per recordar i honorar a totes les persones que han mort en relació a les drogues.
 • Professionals. Vídeo preventiu sobre el consum d'alcohol amb adolescents: Un dia d'aquells (19.07.2016)
  La càpsula respon de forma àgil a algunes qüestions importants en la prevenció del consum de risc, aportant dades sobre els límits i altres idees importants.
 • Professionals. Presentació de la campanya “A cegues no mola” (12.07.2016)
  Avui s’ha presentat la campanya “A cegues no mola” orientada a la reducció de riscos en el consum de substàncies, la prevenció de la violència sexuals en els espais d’oci i el foment de la convivència.
 • Professionals. Convocatòria d'Ajudes a ONG Fons 2016 (07.07.2016)
  Resolució de 14 de juny de 2016, de la Secretaria d'Estat de Serveis Socials i Igualtat, per la qual es convoca la concessió d'ajudes econòmiques a entitats privades sense fins de lucre i d'àmbit estatal, amb càrrec al Fons de Béns decomissats per tràfic il·lícit de drogues i altres delictes relacionats, en aplicació de la Llei 17/2003, de 29 de maig, per a la realització de programes supracomunitaris sobre drogodependències en l'any 2016
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 49

Activitats per a Professionals