• Imprimeix

Per què una setmana de sensibilització?

1

En el marc del Dia Mundial sense Alcohol, que tindrà lloc el 15 de novembre, la Sub-direcció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa per quart any consecutiu la IV Setmana de Sensibilització sobre els Riscos del Consum d’Alcohol, del 13 al 19  de novembre. D’aquesta manera se suma a la mobilització de la societat civil europea Awareness Week on Alcohol Related Harm.

Aquest any el lema és: L’alcohol és responsabilitat de tothom

Durant aquesta setmana us convidem a organitzar activitats i a participar-hi des del vostre municipi amb l’objectiu que reflexionem sobre el consum d’alcohol i que prenguem consciència dels riscos que té per a la pròpia salut i per a la de terceres persones.

  • Posant-vos en contacte amb les entitats organitzadores: ajuntaments, escoles, centres d’atenció primària, entre d’altres.

 

  • Compartint les fotos i els comentaris de les activitats on participeu i les vostres reflexions a través d’@alcoholmenysmillor amb l’etiqueta #alcohol #responsabilitatdetothom

 

 

  • Ampliant el vostre coneixement: què significa un consum de risc, com afecta l’alcohol a la feina a la família, a la parella i en altres àmbits de la vostra vida.

 

  • Us animem a parlar-ne, conversar, compartir reflexions, consells, falses creences amb la gent que us envolta.

Quines activitats podeu organitzar? Aquí trobareu propostes i idees per dinamitzar activitats, programes i materials per demanar, així com informació sobre les falses creences, els consells, vídeos i d’altra informació d’interès.

Enregistreu les activitats i els esdeveniments que heu dut a terme, i envieu les vostres fotos a través del compte de Twitter @alcoholmenysmillor amb les etiquetes d’aquest any #alcohol #responsabilitatdetothom

Participeu-hi i recordeu: “Amb l’alcohol menys és millor!”  i L’alcohol es responsabilitat de tothom”

Contacte: alcoholmenysmillor@gencat.cat