• Imprimeix

2RescApp (sobredosi) al Saló Healthio, 3, 4 i 5 de maig.

L’aplicació 2RescApp, eina de suport davant una situació de sobredosi, tindrà un estand al Healthio, el nou saló que tindrà lloc a La Fira de Barcelona, del 3 al 5 de maig, on professionals, usuaris i empreses donaran a conèixer i experimentaran amb els últims avenços en el sector de la salut.

20/04/2017 14:04
2

Sota la premissa que les morts per sobredosi poden ser evitades si s’actua amb immediatesa davant els primers símptomes i es demana ajuda, va néixer l’aplicació  2RescApp: una eina ràpida i eficaç per actuar en cas d’urgència per sobredosi de drogues injectades, com l’heroïna.

 

2RescApp és una aplicació mòbil, gratuïta i multi plataforma, la funció de la qual és guiar l'actuació de la persona que presencia o detecta una sobredosi per opiacis, tenint en compte que es tracta d'una situació d'emergència que requereix actuar amb urgència i immediatesa. En executar l’aplicació, s’activen els passos que cal que segueixi la persona que acompanya l’usuari afectat per tal de revertir la sobredosi.

 

L’aplicació estarà present al Saló Healthio, organitzat per Fira de Barcelona, que pretén ser una plataforma d'intercanvi de coneixement i experiències, i on es presentin i s’experimentin les últimes innovacions en salut. Healthio vertebrarà la seva oferta al voltant de quatre àmbits (benestar, medicina personalitzada, malalties cròniques i envelliment de les persones) on empreses i proveïdors experts en genòmica, wearables, salut digital, robòtica, aparells mèdics i bio-impressió en 3D presentaran les seves últimes innovacions.

Més informació:

Aplicació  2RescApp

Programa de Sobredosi 

Healthio Barcelona