• Imprimeix

Professionals. Dia sense alcohol: 15 de novembre, V Setmana del Cribratge

El proper 15 de novembre se celebra el dia sense alcohol , i laSubdirecció General de Drogodependències organitza la V Setmana del Cribratge, del 10 al 16 de novembre, en el marc del Programa Beveu Menys amb l’objectiu de promoure la prevenció i cribratge del consum de risc d’alcohol a l’Atenció Primària.

11/11/2014 14:11
asaupam

Aquesta acció es du a terme per 5è any consecutiu per tal de conscienciar sobre els riscos associats al consum d’alcohol ja que s’estima que 1 de cada 5 pacients atesos a l’atenció primària fan consums de risc i no son conscients.

Hi participen de forma voluntària centres d’atenció primària amb professionals referents d’alcohol de la XaROH duent a terme activitats com cribratge del consum de risc d’alcohol a la consulta, xerrades de sensibilització i/o tallers en diferents àmbits.

Per a més informació:

Com participar?

Més informació sobre el Programa Beveu Menys


Aquesta iniciativa es du a terme gràcies a la participació dels referents d’alcohol de la XaROH i el suport de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) i l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFICC).