• Imprimeix

Jo decideixo una festa lliure d’agressions sexistes

Formació en violència sexista i oci nocturn: “Jo decideixo una festa lliure de agressions sexistes” a la Masia Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos. Campanya impulsada per la "Comissió de Festes dels Monjos" amb el suport de l'Ajuntament de Sant Margarida i els Monjos i la Subdirecció General de Drogodependències.

15/06/2017 14:06
2

El dimarts 13 de juny es va realitzar la sessió formativa adreçada a les entitats de festes populars en el marc de la campanya “Jo decideixo una festa lliure d’agressions sexistes”.


La campanya pretén fer arribar a la població la lluita contra les agressions sexistes alhora de prendre consciència que les festes són esdeveniments que es realitzen en espais públics i que són per a tots i totes.


Així, es contribueix a la lluita sexista vetllant per l’ús d’un vocabulari més igualitari i generant espais lliures d’estigmes on es pugui garantir la seguretat en cas de produir-se una agressió.


La formació, emmarcada també en un protocol municipal, s’ha organitzat conjuntament entre la Sub-direcció General de Drogodependències, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i les entitats municipals.


La formació l’ha desenvolupat l’entitat Fundació Salut i Comunitat, a través de Noctàmbul@s, un programa que comparteix una línia de treball amb el projecte Q de festa! en termes d’oci nocturn i violència sexista.


Més informació:
Àmbit de l’Oci Nocturn