• Imprimeix

Jornada Dia Mundial de l’Hepatitis 2017, organitzada per l’ASSCAT

El proper 28 de juliol, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de l’Hepatitis, l’Associació Catalana de Malalts d’Hepatitis (ASSCAT) organitza la Jornada Informativa sota el títol “ESTEM EN EL BON CAMÍ PER A L’ELIMINACIÓ DE LES HEPATITIS VÍRIQUES?”

19/07/2017 14:07
2

L’objectiu d’aquesta Jornada és informar, conscienciar, sensibilitzar i donar visibilitat a les hepatitis víriques i a les malalties que se’n deriven, així com presentar els reptes i les estratègies que podrien implementar-se per assolir l’objectiu marcat per l’OMS quant a l’eliminació de les hepatitis el 2030.

La Jornada, que tindrà lloc al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) i en la que hi col·labora de la Sub-direcció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, iniciarà amb la benvinguda del Dr. Jaume Padrós, president del COMB, i comptarà amb la presència del Sr. Toni Comín, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya.

L’acte comptarà amb dues taules informatives; “Hepatitis C, experiències a Catalunya per aconseguir la seva eliminació” i “Escrivint les històries de les persones, tots som pacients”.

Data: Divendres 28 de juliol de 2017

Horari: de 10:00 a 13:00h

Lloc: Sala d’Actes del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), Passeig de la Bonanova, 47, de Barcelona

 

Més informació:

http://asscat-hepatitis.org/cat

Programa de la Jornada

Pla d’acció d’Hepatitis C