• Imprimeix

Jornada “Acompanyem infants i adolescents i les seves famílies”

El proper 6 d’octubre, la Federació Catalana de Drogodependències celebra la XIII Jornada Anual, aquest any centrada en l’acompanyament dels infants i adolescents i les seves famílies.

05/10/2017 14:10
1

Aquesta jornada s'adreça a entitats, organitzacions i institucions de l’àmbit de les drogodependències, associacions de veïns i veïnes, de joves, així com a professionals, voluntaris i voluntaries, estudiants i persones interessades en el sector.

Hi ha programades 3 Taules:

  • Taula 1: Hem de seguir reivindicant més prevenció? Presentació d’una mirada global sobre aquest tema i reflexió sobre l’oportunitat i vigència dels diferents programes preventius adreçats a infants i adolescents.
  • Taula 2: Com ha de ser l’atenció a infants i adolescents? Recursos necessaris per a donar resposta a les necessitats d’infants i adolescents, i per saber com apropar-nos als i les joves al carrer.
  • Taula 3: I si els pares i les mares consumeixen? Anàlisis del treball amb les famílies, i reflexió sobre com acompanyem els fills i filles i sobre com preservem els vincles.

 

Programa

Inscripcions

 

Més informació: Federació Catalana de Drogodependències