• Imprimeix

Jornada 22 de setembre Hepatitis C

Polítiques de salut pública d’hepatitis C a Catalunya. Resultats i reptes per la seva eliminació.

08/09/2017 14:09
a

La infecció pel Virus de l’hepatitis C representa una càrrega de malaltia important a nivell global i també a Catalunya. L’absència de vacuna i el fet que sigui una infecció silent presenta reptes en l’àmbit de la prevenció i detecció precoç.  Per altra banda, els avenços importants en els últims anys en relació al tractament permeten, que l’OMS hagi establert l’objectiu d’eliminar la infecció a escala mundial l’any 2030, com un problema important de salut pública.

 

 El passat 3 d’agost  s’ha publicat la creació del nou Programa de prevenció, control i atenció al virus d'immunodeficiència humana, les infeccions de transmissió sexual i les hepatitis víriques.

 

Com a marc per presentar i impulsar la part d’hepatitis del programa s’ha organitzar una matinal per revisar les accions dutes a terme a Catalunya, plantejar els reptes encara existents i les línies futures d’actuació.

 

La matinal se celebrarà el pròxim dia 22 de setembre  amb el títol de Polítiques de salut pública en hepatitis C a Catalunya. Resultats i reptes de futur per a la seva eliminació.  

 

Aquestes activitats s’han organitzat conjuntament amb ISGlobal i compten amb el suport de Gilead

 

Data: 22 de setembre 2017 de 9.00 a 14.00 h

Lloc: Departament de Salut - Edifici Pavelló Ave Maria Sala d'actes

Trav. de les Corts, 131-159, 08028 Barcelona

 

Programa de la Jornada

Inscripcions

 

Més informació: 

Canal Salut. Hepatitis C

Programa Hepatitis C. Drogues

Documentació de la Jornada