• Imprimeix

Mor Josep Esteban, president de la Federació Catalana d’Alcohòlics Rehabilitats

Aquesta setmana ha mort Josep Esteban, president en funcions i membre fundador de la Federació Catalana d'Alcohòlics Rehabilitats, i co-fundador i membre de l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de l'Hospital Clínic (ARHC).

12/12/2018 10:12
1

Josep Esteban portava més de 35 anys vinculat al Secretariat d'Associacions d'Alcohòlics Rehabilitats, el qual posteriorment es va convertir en el que avui coneixem com Federació Catalana d'Alcohòlics Rehabilitats (FCAR) de la que va ser president els darrers 14 anys. La FCAR es va crear amb l'objectiu de representar i coordinar a  les associacions d'alcohòlics rehabilitats federades i vetllar pels seus interessos. Durant tot aquest temps, en Josep va ser, conjuntament amb la resta de membres de la junta, un interlocutor clau per la Sub-direcció General de Drogodependències en tot lo relatiu al impuls de les polítiques d'alcohol.

En Josep no va defallir mai en la lluita pel reconeixement social dels perjudicis que ocasiona l'alcohol a la societat, i perquè les persones afectades rebin l'ajuda necessària i es puguin reintegrar socialment. Aquells i aquelles de nosaltres que vam tenir l'oportunitat de col·laborar amb ell no l'oblidarem mai. No oblidarem ni el seu compromís ni el seu somriure! 

Només desitgem que el seu llegat el puguin recollir altres persones que, com ell, es comprometin i entenguin la importància d'unir esforços per assolir polítiques més àmplies i efectives en relació a l'alcohol. 

Familiars, amics i amigues, i companys i companyes de la FCAR, rebeu el nostre més sentit condol. Descansi en pau.