• Imprimeix

Jornada de prevenció drogues als centres de secundària

El divendres 16 de juny se celebrarà la “Jornada de prevenció sobre drogues als centres de secundària”, que tindrà lloc al Palau de la Generalitat de Catalunya. La inauguració de l’acte anirà a càrrec de l’Honorable Sr. Antoni Comín, conseller de Salut i l’Honorable Sra. Meritxell Ruiz, consellera d’Ensenyament.

12/06/2017 23:06
2

Durant la Jornada es presentarà el “Protocol de prevenció, detecció i intervenció sobre drogues als centres de secundària” que ha estat fruit d’un treball bilateral entre la Sub-direcció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut i el Departament d’Ensenyament.

La jornada serà una oportunitat per crear un espai de trobada entre els professionals de l’educació i de la salut pública, per compartir i dialogar sobre com treballar la prevenció del consum de drogues des dels centres d’educació secundària.

Lloc: Palau de la Generalitat de Catalunya (entrada pel C/ Sant Sever)


Horari: De 9.00h a 14.30h. Es demana puntualitat per tenir temps per fer la identificació i acreditació prèvia per tal d’accedir al Palau de la Generalitat.

Més informació:
Programa de la Jornada i Inscripcions
Programa (PDF)

Nota de premsa

Infografia Protocol de prevenció i actuació sobre drogues als centres educatius de secundària

#etiqueta de la Jornada: #droguesprotocol