• Imprimeix

I Seminari Nacional de Cànnabis, a la Universitat de Barcelona

El dia 6 d'abril de 2018 es celebrarà el I Seminari Nacional de Cànnabis Medicinal a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona.

17/03/2018 21:03
2

L'objectiu d’aquest seminari és repassar les bases fisiològiques que expliquen les propietats terapèutiques del cànnabis, els cannabinoides i del Sistema Endocannabinoide del cos humà.

També pretén actualitzar les evidències científico-mèdiques que existeixen en l'actualitat sobre l'eficàcia del cànnabis i dels cannabinoides pel tractament d'algunes malalties, explicar quines són les línies d'investigació ampliades d'ús sanitari del cànnabis en el present i en el futur, així com abordar i explicar casos reals des de la perspectiva clínica, legal i metodologia de prescripció. 

El seminari s’adreça a alumnes de grau de les següents carreres universitàries: medicina, podologia, odontologia, veterinària, biologia, farmàcia, psicologia, biomedicina, bioquímica, infermeria, fisioteràpia, botànica, advocacia, judicatura, criminologia, antropologia (social, forense, física), filosofia, seguretat privada i seguretat pública.

L’esdeveniment comptarà amb la presència d'experts en la matèria per tal d’oferir una informació rigorosa, basada en l'evidència científica i en la pràctica clínica i, sobretot, accessible i útil tant pel professional com pels seus pacients.

Data: divendres 6 d'abril de 2018. Durada: 10 hores.

Data límit d'inscripció: dijous 5 d'abril de 2018.

 

Més informació: